Terug naar Hond

Timo Sticks 100 g – Hondensnacks – Kangoeroe

4.49

Artikelnummer: 4005800382308111 Categorieën: ,

Beschrijving

Timo Sticks 100 g – Hondensnacks – Kangoeroe direct bestellen in onze webshop! Lekker kauwen op deze natuurlijke snack
Wanneer je je hond wilt belonen, dan wil je hem natuurlijk voorzien van een snack die niet alleen lekker, maar ook gezond is. Laat je hond bijvoorbeeld knabbelen op de Timo Sticks, een 100% natuurlijk product, geproduceerd zonder conserveringsmiddelen of smaak- en kleurstoffen.
De stokjes zijn gemaakt van 100% vers spiervlees, dus geen beendermeel of organen. Er is per variant 1 eiwitbron gebruikt, ideaal voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. Deze tussendoortjes zijn makkelijk verteerbaar en ondersteunen zo een optimale spijsvertering. Je voorziet je hond met Timo van een gezonde en natuurlijke snack, die ook nog eens is geproduceerd in Europa.
Kauwen is goed, omdat?
Wanneer een hond gaat kauwen op een kluif of andere snack, maakt deze kauwbewegingen waardoor er speeksel ontstaat. Speeksel bevat enzymen die de vorming van bacteriën helpen voorkomen. Wanneer er te weinig speeksel wordt aangemaakt kan er sneller tandplak ontstaan. Tandplak draagt weer bij aan het ontstaan van tandsteen en tandvleesontstekingen; dat wil je toch echt wel voorkomen! Zorg dat je hond minimaal 20 minuten per dag even lekker kan kauwen.
De Timo Sticks is verkrijgbaar in de varianten: kangoeroe, eend, geit, hert, kalkoen, kip, konijn, zeebaars, zalm, paard, lam, struisvogel en rund.
. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Timo Sticks 100 g – Hondensnacks – Kangoeroe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *