Terug naar Hond

Puur natuur blaas en nieren

18.64

Artikelnummer: 6567500444318532 Categorieën: ,

Beschrijving

Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony
Samenstelling: Extracten van Asperge Asparagus officinalis, Berendruif Arctostaphylos uva ursi, Berk Betula alba, Canadese geelwortel Hydrastis canadensis, Guldenroede Solidago virgaurea, Kattenklauw Uncaria tomentosa, Kattensnor Orthosiphon stamineus en een verdund extract van Zuurbes Berberis vulgaris. Alcohol 35% v/v.Indicaties:
Voor een gezonde blaas en nieren.
Eigenschappen per ingrediënt: Asperge Asparagus officinalis heeft een reinigende werking. Aspergeswortels zijn vooral bekend om hun diuretische werking, te gebruiken bij vochtophoping en blaas-stenen. Het is ook een hulpmiddel bij vermageringskuren en heeft mogelijk een bloeddrukverlagende werking. Verder is ook gebleken dat asperge een goede anti-oxydantwerking heeft, al is dat bijna vanzelfsprekend voor de meeste geneeskrachtige planten.
Berendruif Arctostaphylos uva ursi heeft een reinigende werking op de urinewegen.
Berk Betula alba werkt vochtafdrijvend. Door stimulatie van de urineproductie worden bacteriën en afvalstoffen uitgescheiden.
Canadese geelwortel Hydrastis canadensis De eigenschappen van Hydrastis canadensis zijn voornamelijk toe te schrijven aan de alkaloïden berberine en hydrastine die ongeveer 5% van de wortel uitmaken en aan canadine, dat in lagere concentraties aanwezig is. Van deze alkaloïden is over berberine het meest bekend. Dit alkaloïde, dat verantwoordelijk is voor de gele kleur van Hydrastis canadensis, heeft een rustgevende invloed op de blaas en nieren. Hydrastis werkt ook stimulerend op het immuunsysteem. De soortnaam“Hydrastis” komt van het Griekse“hydra” dat water betekent en verwijst naar de gunstige invloed die het kruid heeft op de slijmvliezen van het lichaam en met name die van de urinewegen.
Guldenroede Solidago virgaurea wordt humaan veel ingezet bij blaas- en nierstenen. Ter verlichting.
Kattenklauw Uncaria tomentosa werkt weerstandsverhogend.
Kattensnor Orthosiphon stamineus ondersteunt de nierfunctie. Bij kramp.
Zuurbes Berberis vulgaris deze plant wordt humaan ingezet bij nierzwakte, niergruis en bemoeilijkte urinelozing.
Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering 2 – 3 x daags:
Hond> 25 kg 15 druppels
Hond 10 – 25 kg 10 druppels
Hond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puur natuur blaas en nieren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *